Komentáře

1 g g | E-mail | 2. dubna 2010 v 12:59 | Reagovat

Nádhera. Jenže S. není na sladké vůbec. Máš tu vůbec nějaký recepis, který by byl jak ne-sladký, tak bez-masý?

2 není není | 2. dubna 2010 v 15:29 | Reagovat

Hm, možná dýňovou polívku. :) Vypadá to, že žeru jen samý nezdravý šílenosti, ale tak to docela není... Jen se s nima užije mnohem víc legrace. Např. tyhle věnečky mně zabraly aspoň čtyři hodiny. Masochismus velmi speciálního druhu.

3 MarkétaX MarkétaX | E-mail | 25. dubna 2010 v 11:16 | Reagovat

...tedy musím se přiznat, že jsem na tvůj blog narazila náhodou, ale musím říct, že jsem moc ráda, že existují stejní blázni do vaření jako já :-)...věnečky určitě brzy vyzkouším...zítra mě čeká kuře na citronech od Julii Child...:-)

4 DolceVita DolceVita | Web | 9. listopadu 2010 v 10:17 | Reagovat

Objevení nového blogu o vaření je pro lidstvo daleko důležitější než objev nové hvězdy :-))) Kdy bude další článek? Přeji si, aby to bylo brzy. Šárka

www.gurmanka.cz
www.dolcevita.blog.cz

5 Lucka Lucka | Web | 18. listopadu 2010 v 22:48 | Reagovat

Je radost vidět, když někoho baví vařit. Těším se na další zajímavé tipy.

6 Anna Anna | 7. května 2011 v 17:12 | Reagovat

v ingrediencích není psaná voda - chybí tedy množství - v postupu je vodu...atd.
asi je ještě nikdo podle tohoto návodu nedělal

7 Fajt Fajt | E-mail | 28. listopadu 2012 v 15:07 | Reagovat

Díky, díky konečně pravý recepis na klasický krém do věnečků a né ty spackaný pudingový !!!!
Kdeže jsou ty cukrářské vyrobky tak vynikající jako před 40ti lety, dnešní chutě jsou pomatené a samé náhražky!!!

8 Petra Petra | 26. března 2016 v 20:56 | Reagovat

Pěkný den, náhodou jse mnarazila na Váš článek, nějak mi nesedí v krému mouka.. je to opravdu tak???
Dále se chci zeptat, jestli je možné cukr v krému nahradit stévií???

9 jerks jerks | Web | 27. září 2016 v 17:43 | Reagovat

půjčka global cash :-x

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.